Spring naar inhoud
Voorstel wordt uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Geen bomen maar biodiversiteit Spieringweg

Voorgesteld tijdens de schouw
13 april 2023
Gemeente Haarlemmermeer | 10 nov. 2023, 15:24

UPDATE 10-11-2023:

Er wordt dit jaar in november/december toch nog op enkele plekken budget beschikbaar gemaakt voor dit type vergroening. Waaronder voor de plek van dit voorstel. Er komt 4 keer een strook van 1 meter bij 15 meter, ingezaaid met een bloemenmengsel zoals op de afbeelding in dit voorstel. Later in het jaar staat het mengsel weer net op een andere manier in bloei, dus het kent twee verschillende perioden.

OUDER BERICHT:

Voor dit type voorstel is in 2023 nog geen budget. Wordt er veel op dit voorstel gestemd? Dan komt het hoger op de lijst met voorstellen die de komende jaren worden uitgevoerd.

Dit voorstel was ingediend voor bomen en meer biodiversiteit. Bomen kunnen hier niet. Deze locatie heeft een waterleiding die een vrije zone moet hebben. Ook moet de berm naar de sloot te bereiken blijven voor onderhoud.

Als alternatief kan de ruimte tussen de waterkant en de weg worden veranderd naar 'kruidachtig' gras. Wel moeten we een strook van 1 meter vrij houden voor het zicht.

Een stem op dit voorstel betekent een stem op 'kruidachtig' gras en lage beplanting.

Het voorstel was bomen plaatsen en kleurrijker maken van de groenstrook. Het alternatief is kruidachtig gras en lage beplanting.

Spieringweg 599


Locatie: 'Spieringweg 599'

Reageer op dit voorstel

Nog geen reacties geplaatst

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren