Spring naar inhoud
Voorstel kon op gestemd worden

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

D'yserinckweg grasveld

Voorgesteld tijdens de schouw
13 april 2023
Gemeente Haarlemmermeer | 16 jun. 2023, 16:30

Voor dit type voorstel is in 2023 nog geen budget. Wordt er veel op dit voorstel gestemd? Dan komt het hoger op de lijst met voorstellen die de komende jaren worden uitgevoerd.

Dit voorstel is ingediend om het gras biodiverser en kleurrijker te maken. Maar dit gras wordt als recreatief gras beheerd. Het vak is te smal om er ander gras, zoals kruidenrijk gras van te maken. Dat komt doordat er zowel aan de kant van de beplanting als aan de kant van de stoep een strook kort gemaaid gras moet blijven. De strook die dan overblijft is te smal. Een alternatief is het plantvak vergroten en in het midden van het grasveld een strook bloembollen planten.

Een stem op dit voorstel betekent een stem op het plantvak vergroten en bloembollen planten.

Lees meer informatie over het maaibeleid. En bekijk de kaart over grasmaaien per gebied.

Het voorstel was het grasveld biodiverser en kleurrijker maken. Het alternatief is het plantvak vergroten of bloembollen planten.

D'yserinckweg 28


Locatie: 'D'yserinckweg 28'

Reageer op dit voorstel

Gemeente Haarlemmermeer | 29 juni 2023 14:28

Dit voorstel is mogelijk verkeerd verwerkt. Als er veel stemmen op dit voorstel zijn, bespreken we wat er precies mogelijk is op deze locaties. Dat geldt ook voor voorstel https://groenervijfhuizen.haarlemmermeer.nl/voorstel/181

Reageren


Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren